CB01 - 2 pcs RM3.00
CB02 - 3 pcs RM4.00
CB03 - 4 pcs RM6.00
CB04 - 9 pcs RM11.00
CB05 - 15 cavity RM16.00
CB06 - 35 cavity RM40
* Harga tertakluk kepada jenis packaging yang digunakan.

Tempat : Presint 9, Putrajaya
Hari/Tarikh/Waktu : Hanya sabtu & ahad sahaja. Tarikh peserta blh pilih sendiri dan waktu bermula seawal 9am-5pm (shingga selesai)
Max peserta : 4 orang sahaja. Bagaimanapun, penyertaan secara berkumpulan diterima max. 10 orang untuk satu sesi dan kelas akan dibuat ditempat anda.
Modul kelas: Info2 mengenai choc, teknik tempering utk choc converture dan compound, teknik mewarna dan packaging. Peserta juga akan diajar bagaimana untuk membuat choc praline, inti, choc oreo, lolichoc.
Yuran : RM250
Kepada yang berminat, jgn segan2 utk hubungi saya di 012-6409523 @ email :chocolicious26@yahoo.com
0 comments:
Post a Comment