* Alhamdulillah, Sha berpuas hati dgn rasanya siap buka entry khas lagi tu..hehehe~kalo nak baca jom singgah kat sini komen

Tempat : Presint 9, Putrajaya
Hari/Tarikh/Waktu : Hanya sabtu & ahad sahaja. Tarikh peserta blh pilih sendiri dan waktu bermula seawal 9am-5pm (shingga selesai)
Max peserta : 4 orang sahaja. Bagaimanapun, penyertaan secara berkumpulan diterima max. 10 orang untuk satu sesi dan kelas akan dibuat ditempat anda.
Modul kelas: Info2 mengenai choc, teknik tempering utk choc converture dan compound, teknik mewarna dan packaging. Peserta juga akan diajar bagaimana untuk membuat choc praline, inti, choc oreo, lolichoc.
Yuran : RM250
Kepada yang berminat, jgn segan2 utk hubungi saya di 012-6409523 @ email :chocolicious26@yahoo.com
4 comments:
sis... coklatnya sangattttttttttttttttttttttt sedapppppppppppp... serius.... tak dapat nk balas mssage... kredit tak de... huhu
ohhh patutla...sampai ke pagi tertunggu2 sms dari sha hahaha...
alhamdulillah!terima kasih sha..risau gak takut tak menepati citarasa...
zilla... sha rs macam nak order lagi... tapi kali ni bayar la ek... hehehe... serius sedap...
hi sha...I'Allah boleh saja sha....
Post a Comment