Friday, January 14, 2011

sepintas lalu

Emm, saya ada ura2 nak buat kelas homemade coklat bergerak. Tapi macam tak yakin pun ada ..macam cetek aje lagi ilmu di dada + persoalan 'ada ke orang nak belajar ngan saya ne' huhuhu~ Kenapa saya kata bergerak? Off courselah bergerak, kalo tak bergerak macam mana nak buat keje, betul tak? hehehe~ Ok2, maksud bergerak di sini, saya yang turun padang ke rumah peserta memandangkan rumah saya terlalu byk halangan. Yelah dengan sepupu-sepapat saya yang keluar masuk + dengan adik2 yang tak boleh dok diam, mak ayah yang bz memanjang kat rumah tu, pendek kata dengan suasana mcam tu mesti orang tak selesakan? Nak belajar kenalah ada satu tempat yang selesa, barulah ilmu tu masuk, betul tak? Takpelah, kita tgk mcm mana nanti..kalo ada permintaan (manalah tahukan) I'Allah saya akan cuba penuhi.kalo tidak jadi angan2 ajelah hehehe

5 comments:

lovelypolkadotdelight said...

hb... kalo nk wat kelas.. roger la eh :)

Chocolattehouse said...

ohh ada rupanya org berminat hahaha

selim, I'Allah kalo ada permintaan bolehla...kalo selim berminat, bgth tarikh nanti saya tgk ada kelapangan ke tidak ye..so far tak bz lagi ne..

chikadakbiru said...

okey nanti i hebah utk kwn2 i.kat tpg nih takde kelas cokelat...

Chocolattehouse said...

Liya, I'Allah blh2 hehehe
kalo ada 2-3 org pun dah ok....ramai2 sgt pun tak best jugakkan?m

mus@are said...

boleh gak tu...

Post a Comment