Order by : Farrah
Filling : Mango & Coffea Caramel
Pakej : 9 pc praline with box
Warna : Biru & Pink
Delivery : Pos Laju

Tempat : Presint 9, Putrajaya
Hari/Tarikh/Waktu : Hanya sabtu & ahad sahaja. Tarikh peserta blh pilih sendiri dan waktu bermula seawal 9am-5pm (shingga selesai)
Max peserta : 4 orang sahaja. Bagaimanapun, penyertaan secara berkumpulan diterima max. 10 orang untuk satu sesi dan kelas akan dibuat ditempat anda.
Modul kelas: Info2 mengenai choc, teknik tempering utk choc converture dan compound, teknik mewarna dan packaging. Peserta juga akan diajar bagaimana untuk membuat choc praline, inti, choc oreo, lolichoc.
Yuran : RM250
Kepada yang berminat, jgn segan2 utk hubungi saya di 012-6409523 @ email :chocolicious26@yahoo.com
2 comments:
Thanks kak...cantik la...nnti buat yg utk bln 12 tu cntk2 gak ya...
@Farah Insyaallah...
Post a Comment