

Tempat : Presint 9, Putrajaya
Hari/Tarikh/Waktu : Hanya sabtu & ahad sahaja. Tarikh peserta blh pilih sendiri dan waktu bermula seawal 9am-5pm (shingga selesai)
Max peserta : 4 orang sahaja. Bagaimanapun, penyertaan secara berkumpulan diterima max. 10 orang untuk satu sesi dan kelas akan dibuat ditempat anda.
Modul kelas: Info2 mengenai choc, teknik tempering utk choc converture dan compound, teknik mewarna dan packaging. Peserta juga akan diajar bagaimana untuk membuat choc praline, inti, choc oreo, lolichoc.
Yuran : RM250
Kepada yang berminat, jgn segan2 utk hubungi saya di 012-6409523 @ email :chocolicious26@yahoo.com
2 comments:
yang nie berapa rm ek..
aku nk tempah adik aku nk kawin
mus
yg ne RM11 mus tapi kalo nak kotak yang sama macam kotak di atas, harga berbeza la mus...
Post a Comment